lunedì 18 maggio 2015

Cooking with Giugizu: Revisited Greek Pita Gyros!

Ciao a tutti e buon lunedì!
Questa settimana iniziamo con una ricetta gustosissima, il pita gyros, un cibo di strada tipico della Grecia a base di pita (pane), verdura e carne.

Hi and happy monday ya'll!
I'm starting the week with a yummy recipe, the pita gyros, a typical greek street food made of pita bread and meat.




E' perfetto per una cena informale con amici ed è davvero ottimo, se volete scoprire come realizzarlo guardate il video tutorial e subito sotto troverete la lista degli ingredienti necessari!

It's perfect for an informal dinner with friends and it's really delicious, if you wish to find out how you can make it watch the video tutorial and right below you'll find the ingredients list!



Ingredienti   - Ingredients
PITA BREAD
250 gr of strong flour - 250 gr di farina di manitoba
250 gr of regular flour - 250 gr di farina 00
30 gr of oil - 30 gr di olio
a teaspoon of sugar - un cucchiaino di zucchero
10 gr of breweris yeast - 10 gr di lievito di birra
12 gr of salt - 12 gr di sale
300 gr of water - 300gr di acqua
YOGURTH SAUCE
Greek yougurth - Yogurt Greco
Garlic - Aglio
Spring Onion -  Cipollotto
Oil - Olio
Salt - Sale
You'll also need - Vi serviranno anche
400 gr of  pork meat -  400 gr di capicollo
Some salad - Insalata
 2 Tomatoes  - 2 Pomodori
Potatoes - Patate


 Anche per oggi è tutto, non dimenticate di iscrivervi al mio blog (cliccando sul bottone "unisciti a questo sito" in alto a destra) ed al mio canale di youtube (cliccando qui) per non perdere i nuovi post e tutorials.
Se questa ricetta vi è piaciuta condividetela con i vostri amici ed aiutatemi a far crescere il blog,vi basterà cliccare sulle icone dei social networks qui sotto!!
Se poi decidete di provare a realizzarla inviatemi le immagini dei vostri piatti usando l'hashtag #cookingwithgiugizu!
Passo e chiudo, come sempre vi auguro una buona giornata e vi aspetto al prossimo post! ♥

That's all for today, don't forget to subscribe to my blog , you just need to click on the "Join this site" button on the top right of the page (and if you feel like subscribe to my Youtube channel too by clicking here) in order not to miss any new post or tutorial.
If you liked this recipe  I would really appreciate if you could share it with your friends and help my  blog to grow, you just need to click on the social networks icons here below!

Also if you'll give it a try  send me some pics of your dishes using the hashtag #cookingwithgiugizu!
Ok, that's all, I will see you soon and as usual I wish you a wonderfull day ♥

Nessun commento:

Posta un commento