Cooking with Giugizu: Squids on chick peas cream - Calamari su salsa di ceci
Ciao a tutti e ben ritrovati,
ritornano le nostre video ricette e questa settimana io e Daniele vi proponiamo un piatto estivo perfetto sia come antipasto che come secondo: calamari saltati con pomodori freschi e crema di ceci.
Se siete curiosi di saperne di più guardate il nostro video tutorial e subito sotto troverete la lista deg.li ingredienti.
Hi and welcome back,
the cooking videos are back and this week Daniele and I will show you how to cook a summer recipe perfect as a starter or even a main course: stir fried squids with fresh tomatoes and chick peas cream.
If you're curious to know more watch the video tutorial and right below you'll find the ingredients list.
Ingredienti - Ingredients
200 gr di ceci secchi - 200 gr of dry chick peas
Alloro - Laurel leaves
Aglio - Garlic
Calamari - Squids
Pomodori - Tomatoes
Origano fresco - Fresh origan
Menta - Mint
Basilico - Basil
Peperoncino - Chilli
Cipolla - Onion
sale q.b. - salt
olio - oil
Anche per oggi è tutto, non dimenticate di iscrivervi al mio blog (cliccando sul bottone "unisciti a questo sito" in alto a destra) ed al mio canale di youtube (cliccando qui) per non perdervi i nuovi post e tutorials.
Se questa ricetta vi è piaciuta condividetela con i vostri amici ed aiutatemi a far crescere il blog,vi basterà cliccare sulle icone dei social networks qui sotto!!
Se poi decidete di provare a realizzarla inviatemi le immagini dei vostri piatti usando l'hashtag #cookingwithgiugizu!
Passo e chiudo, come sempre vi auguro una buona giornata e vi aspetto al prossimo post! ♥
That's all for today, don't forget to subscribe to my blog , you just need to click on the "Join this site" button on the top right of the page (and if you feel like subscribe to my Youtube channel too by clicking here) in order not to miss any new post or tutorial.
If you liked this recipe I would really appreciate if you could share it with your friends and help my blog to grow, you just need to click on the social networks icons here below!
Also if you'll give it a try send me some pics of your dishes using the hashtag #cookingwithgiugizu!
Ok, that's all, I will see you soon and as usual I wish you a wonderfull day ♥
Commenti
Posta un commento